Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waarom werkt het adverteren op een Mr.Friendly urinoir zo goed?

  • De man die gebruik maakt van het urinoir is ontspannen. Over het algemeen heeft hij het naar zijn zin. Hij is een avondje uit en is omringd door vrienden en dierbaren. Dit maakt hem ontspannen. Hij staat open voor uw boodschap.
  • Er is weinig afleiding. Doordat er weinig andere prikkels zijn heeft de man aandacht voor uw boodschap.
  • Het display valt op. Het scherm gaat pas aan als de man er voor gaat staan. Bewegende beelden trekken direct zijn aandacht.

Wat doet de sensor precies?

De sensor meet aanwezigheid.

  • Indien er niemand voor het urinoir staat is het display uit. Energiezuinig dus!
  • De sensor maakt het mogelijk data te verzamelen. Hoe vaak is de video gespeeld, wanneer en waar? Is de video uitgekeken?

Hoe werkt een watervrij urinoir?

Een watervrij urinoir spoelt niet met water. Het urinoir werkt met een speciale geurafsluiter. Hypermodern en duurzaam! Meer weten? Kijk op www.mrfriendly.nl

Waarom is het adverteren op het Mr.Friendly urinoir duurzaam?

Een normaal urinoir gebruikt ongeveer 3 liter water per bezoek. Wij doneren watervrije urinoirs! Dat kan alleen indien er voldoende inkomsten zijn door advertenties. Adverteren op een Mr.Friendly urinoir zorgt dus voor een directe en concrete waterbesparing.

Kan ik met weinig budget adverteren op het Mr.Friendly urinoir?

Ook kleine adverteerders kunnen bij ons terecht. Zij adverteren meestal alleen in de regio of bijvoorbeeld op beperkte tijden. De sensor houdt precies bij hoe vaak de video is gespeeld. Het is dus ook eenvoudig een maximum in te stellen.

Waarom is er zo weinig “waste”?

Waste zijn in dit geval afgespeelde video’s die niet binnen de doelgroep vallen. Als uw doelgroep mannen betreft dan heeft u geen enkele waste want het zijn uitsluitend mannen die kijken naar uw videoboodschap.

Waar zijn de Mr.Friendly urinoirs allemaal geïnstalleerd?

Mr.Friendly urinoirs worden op steeds meer plaatsen geïnstalleerd. Van Groningen tot Maastricht. Weten of er ook mogelijkheden zijn in uw omgeving? Neem contact met ons op!

Op wat voor een soort locaties adverteer ik?

Mr.Friendly wordt gedoneerd op plekken waar veel water te besparen is. Drukke locaties dus. Denk vooral aan horeca, uitgaansgelegenheden en bijvoorbeeld sportlocaties.

Is het “Umfeld van de natte ruimte” wel geschikt voor mijn campagne?

De werking van ons brein laat zien dat dit juist een goed en effectief moment is! Ons brein is precies op dat moment zeer toegankelijk. Op het moment van de aankoop is de man “vergeten” waar hij het product of merknaam heeft gezien. Daarnaast is het gebruik van een urinoir voor een man net zo gewoon als bijvoorbeeld boodschappen doen. Hij vindt het heel normaal. Een ander voordeel dat genoemd kan worden, is dat de man over het algemeen de getoonde advertentie niet vervelend vindt. Hij heeft even niks anders te doen. Dit in tegenstelling tot veel andere momenten waar dit wel zo is en je advertentie als ongewenst wordt beschouwd.

×