Advertentiespecificaties

Gemiddeld 8 seconden aandacht

Adverteer je op een Mr.Friendly urinoir dan is één op één aandacht van mannen gegarandeerd. De man die jouw video ziet kijkt gemiddeld 8 seconden. Stem je video daarop af. Grijp in de eerste seconden de aandacht om de boodschap goed over te brengen. Een flitsende afbeelding aangevuld met een korte bondige tekst blijft goed hangen.

Standaard videolengte
We hanteren een standaard videolengte van 8 seconden. Liever iets langer? Dit kan per seconde worden verlengd. We adviseren de video niet langer dan 10 seconden te laten duren. Een korte pakkende video blijft over het algemeen beter hangen dan teveel informatie.

Bumper ads
Liever een korte video van 3 of 4 seconden die wat vaker wordt vertoond (of i.c.m. de standaard video), kies dan voor een bumper ad. Zet het in als teaser of gebruik het als advertentieherinnering (vorm van remarketing).

Video op maat
TwinSight Media ontwikkelt op maat gemaakt advertentiemateriaal afgestemd op jouw product en doelgroep. We denken met je mee over de vraag wie je wilt bereiken en wat de boodschap is die je wilt vertellen. Op basis hiervan stellen we een pakkende video voor je samen. Geïnteresseerd? We vertellen er graag meer over. Neem contact op via [email protected] of bel ons op +31(0)88 39 29 290.

Zelf aanleveren
Als je zelf voor advertentiemateriaal wilt zorgen kun je deze aanleveren via [email protected]. Denk bij het aanleveren van materiaal aan de volgende eisen:

  • materiaal uiterlijk 2 werkdagen voor aanvang van de campagne aanleveren
  • bestandsformaat MPEG-4, M4V of AVI
  • beeldformaat 800 x 480 px (bxh)
  • standaard lengte video 8 seconden (andere lengte in overleg)

Aanvullende voorwaarden
In onze aanvullende voorwaarden is beschreven waar de video aan moet voldoen en wat niet is toegestaan.

×