MKB

Breng je bedrijf effectief onder de aandacht

Bepaal zelf waar, wanneer en bij wie je adverteert

Indien er Mr.Friendly urinoirs zijn geïnstalleerd in jouw omgeving, kun je die eenvoudig selecteren. Op deze manier is het mogelijk alleen in je eigen regio te adverteren. Door alleen te adverteren in je eigen regio, houd je de aantallen beperkt en daarmee dus ook de kosten!

Wil je wel landelijk adverteren maar bijvoorbeeld alleen een bepaalde doelgroep aanspreken dan zijn de mogelijkheden legio. Voorbeelden: alleen sportende mannen, alleen jongeren (of juist niet), mannen in alleen de grote steden etc.

Naast selecteren op regio of doelgroep kan je ook alleen op bepaalde momenten adverteren. Alleen overdag bijvoorbeeld of alleen in het weekend. Wil je een korte campagne die specifiek is afgestemd op een speciale gebeurtenis dan is dat mogelijk. Een specifieke campagne, bijvoorbeeld met betrekking tot moederdag, draait dus tot moederdag en daarna niet meer.

Bepaal zelf je prijs

Het Mr.Friendly urinoir is uitgerust met een aanwezigheidssensor. Daarmee meten we ook exact hoe vaak je video is getoond aan mannen. Je kunt zelf bepalen hoeveel aandacht je wenst. Hiermee bepaal je dus ook de prijs. Dit kan al vanaf 1000 keer afspelen per maand. Voor een paar tientjes per maand, kun je op een unieke manier adverteren!

Je beperkt de aantallen door niet iedere man aan te spreken. Alleen een bepaalde regio, doelgroep of juist alleen adverteren op een bepaalde dag of tijdstip. Het kan allemaal!

Je kunt ook automatisch beperken. Geef je budget aan ons door en wij verdelen de aantallen afgespeelde video’s zodat je budget niet wordt overschreden. Dit maakt adverteren op Mr.Friendly urinoirs via TwinSight Media geschikt voor zowel kleine als grotere adverteerders.

Gratis je eerste video!

Om mannen goed aan te spreken, heb je een korte maar goede en passende video nodig. Heb je hier geen ervaring mee? Geen probleem, wij helpen je graag! Je eerste video maken we kosteloos voor je! De kosten voor zo’n video vallen overigens best mee, want deze duurt gemiddeld maar 8 seconden en heeft geen geluid. Alle reden dus om regelmatig met nieuwe leuke korte video’s te komen.

Waar kom je ons tegen?

Het waterloze Mr.Friendly urinoir wordt kosteloos geïnstalleerd op drukke locaties door heel Nederland!

Duurzaam adverteren!

Enthousiast over duurzaam adverteren? Boek hier je campagne.

×