Adverteren

Effectief mannen bereiken

Mannen die gebruik maken van het Mr.Friendly urinoir zijn ontspannen. Ze hebben het naar hun zin. Ontspannen betekent ook dat ze openstaan voor boodschappen van buiten. Ze zijn niet gefocust op iets anders en staan open voor jouw boodschap!

Mannen die gebruik maken van het Mr.Friendly urinoir kijken niet om zich heen, maar kijken vooruit. De ingebouwde videospeler is zo gemonteerd dat de kijkhoek optimaal is. Ze hebben geen mogelijkheid wat anders te doen. Ze kunnen dus perfect kijken naar jouw boodschap! De aandacht van de man is gegarandeerd.

Opportunity to see: almost 100%

Het scherm in het Mr.Friendly urinoir kan niet gemist worden. Zodra de man ervoor staat, wordt hij gedetecteerd door de aanwezigheidssensor. Het scherm springt dan direct aan en valt extra op. Wegkijken of wegklikken kan niet. Geen afleiding, wel focus! Focus op jouw boodschap.

De man die gebruik maakt van Mr.Friendly urinoir kijkt over het algemeen voor zich uit. Hij is niet afgeleid! Kijkt niet naast zich. De kijkhoek van het ingebouwde display is zo gekozen dat de man optimaal zicht heeft. Daar komt nog eens bij dat het display pas speelt, als de man er voor staat. Dit leidt tot een enorme aantrekkingskracht. De bewegende beelden zullen met zekerheid worden bekeken!

Adverteer duurzaam

Elke advertentie-video bespaart bijna een liter water per keer. Echt duurzaam adverteren dus! Wij investeren de opbrengsten van advertenties direct weer in nieuwe locaties en besparen zo nog meer water.

De Mr.Friendly urinoirs die worden gebruikt zijn watervrij! Ze besparen per bezoek van een man zomaar 3 liter water. Duizenden mannen die er gebruik van maken, besparen zo vele liters schoon drinkwater. De opbrengst die wordt gegenereerd via het Mr.Friendly netwerk wordt direct weer geïnvesteerd in nieuwe locaties met watervrije urinoirs. Elk reclamefilmpje dat wordt vertoond bespaart zo dus direct water! De advertentieopbrengsten worden rechtstreeks gebruikt om duurzaamheid te vergroten. Jouw advertenties hebben groot effect bij mannen en dragen daarnaast bij aan duurzaamheid!

Kies je doelgroep

Altijd als wij op een locatie een watervrij urinoir installeren, overleggen we met de eigenaar. Welk publiek komt hier? Wanneer doen ze dat? Welke sociale klasse? Wat zijn de openingstijden? Welke producten en merken worden hier verkocht? We leggen allerlei eigenschappen vast die ervoor zorgen dat je jouw doelgroep eenvoudig kunt selecteren.

Naast gegevens over bezoekers en de locatie hebben we natuurlijk ook allerlei gegevens over de geografische locatie. Waar is de locatie gelegen? Zoek je mannen in een bepaalde regio dan kunnen wij die voor je vinden!

Wil je op bepaalde tijdstippen of dagen adverteren of juist niet? Dat kan. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en bij wie je videoadvertentie wordt afgespeeld.

Ons platform is zeer intelligent. Onze software combineert op een slimme manier alle gegevens die we vastgelegd hebben per locatie en per urinoir. Op deze manier kun je exact de mannen selecteren die je wenst aan te spreken.

Maak je campagnes dynamisch

Steeds hetzelfde filmpje is saai. Wissel eenvoudig verschillende video uitingen.

Wij besturen een duurzaam “Out-of-Home” (OOH) platform maar dan wel digitaal. Dit betekent allereerst geen verspilling op papieren uitingen. Maar het betekent ook dat het eenvoudig is om te wisselen van content. Wij houden ons aanbod graag dynamisch. In de praktijk betekent dit dat we meerdere filmpjes, met dezelfde boodschap, steeds anders kunnen brengen. Ons platform regelt een gelijkmatige verdeling of anders als je dat wenst. Verschillende uitingen per tijdstip, dag of regio. In de ochtend bijvoorbeeld een uiting die past bij de ochtend en in de avond een uiting die past in de avond. Het kan allemaal.

Wij meten alles!

Het Mr.Friendly urinoirs heeft een ingebouwde sensor. Middels deze sensor wordt exact bijgehouden hoeveel mannen zijn verschenen voor het urinoir. Zo weten we:

  • Hoe vaak je video is gespeeld
  • Hoeveel liter water bespaard is
  • Wat de uitkijk-ratio is. Hoe ver is je video uitgespeeld?
  • Waar is je video afgespeeld? Welke regio en welke tijdstippen
  • Dit alles is interessante informatie voor jouw campagne. Graag denken we mee hoe we de campagne het beste kunnen laten aansluiten bij de mannen die je wenst aan te spreken

Wie wil je bereiken

Welke mannen wil je bereiken? Het platform van TwinSight Media kent uitgebreide doelgroep-selectiemogelijkheden.

Elk Mr.Friendly urinoir, met ingebouwde videospeler, is exact gedefinieerd en precies aan te sturen. Kies je doelgroep op basis van bijvoorbeeld regio, leeftijdcategorie, sociale klasse, aard bezoek en locatie.

Waar vind je ons?

In Nederland zijn steeds meer locaties waar het Mr.Friendly urinoir is geïnstalleerd. Van Groningen tot Maastricht zijn er locaties waar uw video-advertentie kan worden vertoond.

Onze locaties zijn heel divers, maar het zijn altijd drukke plaatsen. We kunnen namelijk alleen veel water besparen als het er druk is. We zijn dus terug te vinden in de steden of drukke plaatsen daarbuiten.

×