Adverteer duurzaam

Adverteer duurzaam

op de Mr.Friendly urinoirs!

De wereld om ons heen verandert snel naar duurzaam. Nieuwe generaties mensen willen dat je merk verantwoord op de wereld wordt gezet. Oog voor onze omgeving en milieu wordt steeds belangrijker.

Bij TwinSight Media wordt elke advertentie direct omgezet in nieuwe waterbesparende urinoirs! Waar kan je zo concreet écht duurzaam adverteren? TwinSight Media (samen met Mr.Friendly) bewijst hiermee dat milieuvriendelijk heel goed hand in hand kan gaan met commerciële belangen.

Hoe werkt dat?

Samen met Mr.Friendly plaatsen wij watervrije urinoirs. Deze urinoirs besparen per bezoek van een man ongeveer 3 liter water.

Vele duizenden mannen maken inmiddels gebruik van deze watervrije urinoirs en besparen daarmee vele duizenden liters kostbaar drinkwater. Watervrije urinoirs spoelen niet met water, maar hebben een hypermoderne en slimme oplossing om het urinoir toch hygiënisch en fris te houden.

Urinoirs worden gedoneerd

Mr.Friendly doneert watervrije urinoirs aan drukke locaties. Dit concept is uniek in de wereld. De urinoirs worden niet alleen kosteloos ter beschikking gesteld, ze worden ook nog eens kosteloos geïnstalleerd.

Bestaande (met water gespoelde) urinoirs worden verwijderd en vervangen door watervrije urinoirs. De locatiehouder maakt dus geen kosten om deze mooie en moderne urinoirs geïnstalleerd te krijgen.

Het is dan ook geen wonder dat het aantal geïnstalleerde urinoirs snel groeit.

Ingebouwde videospeler

Om deze grote milieuvriendelijke investering te kunnen realiseren, is het Mr.Friendly urinoir uitgerust met een videospeler. Op dit videoscherm kunnen boodschappen worden getoond van sponsoren. Deze sponsoren maken het mogelijk dat dit initiatief haalbaar is.

TwinSight Media is verantwoordelijk voor de content die aanwezig is op de schermen in de urinoirs. Door de sponsorcampagnes wordt dit waterbesparende initiatief mogelijk gemaakt. Doe iets goeds voor ons milieu en adverteer ook op het Mr.Friendly urinoir.

Ingebouwde videospeler

Waar kom je ons tegen?

Het Mr.Friendly urinoir wordt kosteloos geïnstalleerd op drukke locaties in grote steden door heel Nederland!

Mr.Friendly urinoir

Het unieke Mr.Friendly urinoir met ingebouwde mediaspeler is watervrij, dus duurzaam!

×