Techniek en achtergrond

Het Cloud Control Center

We hebben een geavanceerd web-based software systeem dat alle displays wereldwijd aanstuurt. Elk display dat is ingebouwd in een urinoir is verbonden met het internet. Van elk van deze individuele systemen, hebben we veel informatie over locatie, doelgroep etc. Om advertenties heel precies op de juiste plaats en juiste moment te laten spelen, is moderne techniek nodig. Dit gebeurt allemaal in ons “Cloud Control Center”. Dit geavanceerde software systeem, stelt onze medewerkers in staat om alle campagnes in te plannen en goed te managen. Het is volledig bedienbaar en bereikbaar via internet.

Het systeem houdt rekening met alle variabelen. Indien een campagne de landsgrenzen overstijgt en alleen op bepaalde tijdstippen gespeeld mag worden, houdt het bijvoorbeeld rekening met de verschillende tijdzones die wereldwijd bestaan.

De software die wij hiervoor gebruiken, is door ons ontwikkeld, ons eigendom en in beheer bij onze eigen technici.

Onze ingebouwde videospelers

De ingebouwde videospelers zijn van industriële kwaliteit! Ons eigen ontwerp wordt in grote aantallen voor ons geproduceerd in Europa. De videospelers zijn bedoeld om lang mee te gaan! De spelers hebben een “heavy duty” ontwerp en zijn stof- en waterdicht gemonteerd.

De spelers zijn standaard voorzien van een ingebouwde sensor. Deze sensor detecteert op aanwezigheid. Standaard staat de videospeler uit. Zodra er een man voor het watervrije urinoir staat begint de video te spelen. Alle data die deze sensor verzamelt, wordt opgeslagen. Hoeveel mannen hebben de video bekeken, hoe lang deden ze dat, waar gebeurde dat etc.

Onze spelers worden gevoed middels “power over IP”. Dit betekent dat ze hun stroom verkrijgen via de internetkabel. Een gewone CAT5 kabel voorziet de speler dus van zowel internet als stroom. Dit betekent ook dat we geen gebruik maken van WiFi. Dit voorkomt storingen en daarnaast is het systeem niet gevoelig voor WiFi- veiligheidsproblemen.

Waar vind je ons?

In Nederland zijn steeds meer locaties waar het Mr.Friendly urinoir is geïnstalleerd. Van Groningen tot Maastricht zijn er locaties waar uw video-advertentie kan worden vertoond.

Adverteer duurzaam!

Elke advertentie-video bespaart bijna een liter water per keer. Echt duurzaam adverteren dus! Wij investeren de opbrengsten van advertenties direct weer in nieuwe locaties en besparen zo nog meer water.

×