Campagne mogelijkheden

Ruime campagne mogelijkheden

Grotere campagnes worden regelmatig verdeeld over verschillende (digitale) kanalen en exploitanten. Door onze ruime instelmogelijkheden en perfecte metingen, kunnen we gemakkelijk aansluiten bij andere kanalen. Wij bereiken mannen op onze eigen manier hetgeen vaak een goede aanvulling is op bestaande campagnes. We denken graag mee over specifieke campagnewensen.

Als de bestaande campagne reeds uit video-content bestaat, adviseren we de video in te korten. Dit kan naar bijv. 6, 8 of max 10 sec. Neem de echte kern uit de bestaande online video en laat deze ter ondersteuning meedraaien op de Mr.Friendly displays voor maximale aandacht van mannen.

Afrekenmodellen

De inzet van campagnes kan door onze sensoren op verschillende manieren worden afgerekend:

  • Achteraf op basis van aantal vertoningen. Hierbij hanteren we, afhankelijk van duur van de video video en voorselecties verschillende CPM tarieven. In dit specifieke geval ontvang je dus achteraf een factuur voor het aantal video’s dat is vertoond in de afgesproken periode.
  • Vooraf op basis van aantal vlakken. De prijs komt tot stand op basis van o.a. het aantal geïnstalleerde schermen, de lengte van de video, eventuele voorselecties, periode en duur van de campagne. Neem contact op voor de actuele prijzen en mogelijkheden.
  • Vooraf op basis van afgesproken aantallen. Door middel van onze technologie (sensoren en software) kunnen we vooraf afspreken hoeveel vertoningen passen binnen de campagne. Onze geavanceerde systemen verzorgen automatisch een goede verdeling binnen de gestelde periode. Hierbij is het uiteraard mogelijk bepaalde tijdstippen uit te sluiten of andere selecties te maken. We komen graag in gesprek!
  • Op basis van vaste afspraken. Naast losse campagne-afspraken, is het ook mogelijk om gedurende een langere periode vaste afspraken te maken. Zo betaal je een vaste prijs per maand afhankelijk van o.a. het aantal vertoningen.

Digitaal koppelen en samenwerking met mediabureau

Uiteraard kunnen we ook samenwerken met jullie mediabureau of een digitale koppeling verzorgen met bestaande (IT) systemen (of die van het mediabureau). Wij kunnen o.a. een koppeling verzorgen middels VAST (Digital Video Ad Serving Template). Graag bespreken we de mogelijkheden.

Rapportage, resultaten en conversie

Onze systemen bieden ruime mogelijkheden om rapportages te delen. De resultaten ten aanzien van het aantal afgespeelde video’s zijn uiteraard voorhanden. Deze kunnen we desgewenst specificeren naar locatie, doelgroep, tijden etc. Laten we samen doorspreken wat voor jullie campagnes van belang is!

Conversie meten is (deels) mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid om een campagne te koppelen aan een fysiek aanwezige QR-code om mannen die scannen door te sturen naar een campagne-afhankelijke landingspagina. Hierbij meten wij de exacte aantallen die we graag met jullie delen! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Creatie en advies

Graag helpen we met het creëren van content voor op onze displays. Onze ruime ervaring stelt ons goed in staat jouw boodschap te vertalen naar het display in het urinoir. Deze aandacht van de man is bijzonder maar wel anders qua tijdsduur en omgeving. De boodschap moet dus goed afgestemd zijn op de omgeving en situatie waarin de man zich bevindt. Dit nemen we graag met je door! Zullen we afspreken?

Begin je eigen campagne

×