Effectief mannen bereiken

Echte aandacht van mannen!

 Dat is wat we willen

Je hoeft niet te twijfelen of dat wel gebeurt. Wij bereiken uitsluitend mannen! Als dat het doel is, zit je bij ons helemaal goed! Bij ons bereik je mannen eens op een andere manier. Digitaal en op een uniek moment. Helemaal van deze tijd.

Bij veel Out of Home producten wordt druk gegoocheld met cijfers. Logisch, want je wenst een goed beeld van het bereik. Wij doen dat anders en meten exact hoeveel mannen we bereiken. Gewoon fysiek ter plaatse. Geen “algemene onderzoeken” maar keiharde cijfers zodat je precies weet wat je campagne qua bereik doet.

Doelgroepbepaling

Elke week breiden we uit met locaties waar ons Mr.Friendly urinoir is geïnstalleerd. Elk urinoir wordt voorzien van een set eigenschappen over deze locatie. Welke mannen komen hier? Wat doen ze daar? Wanneer zijn ze er? Welke producten kunnen daar worden afgenomen etc. Al die gegevens worden vastgelegd in ons “Cloud Control Centre”. Dit is een zeer modern en slim systeem, waarbij de verschillende campagnes worden gemanaged.

Op basis van de vastgelegde gegevens maken we selecties, zodat we zo goed mogelijk de gewenste doelgroep kunnen bereiken. Geef aan welke mannen je wilt bereiken en wij zorgen voor de juiste selectie. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Selecteer bijvoorbeeld op zaken als:

Tijdstip en dagen

We kunnen eenvoudig selecteren op tijdstip zodat jullie campagne precies op het juiste moment draait. Alleen doordeweeks, juist in het weekend, alleen in de avond of alleen overdag. Afgebakende campagneperiodes, van de 1e van de maand tot de 12e van de maand, het kan allemaal worden ingesteld.

Soort locatie

Waar zou je de man van je doelgroep kunnen bereiken? Is hij aan het sporten bij een fitnessclub of hockeyclub. Is hij een gezellig avondje uit in een restaurant of bar. We stellen eenvoudig in op welke schermen jouw campagne wel of niet verschijnt. Een combinatie met het vorige punt kan natuurlijk ook. Dus een bepaalde locatie, maar alleen op bepaalde tijdstippen. Ook dat kan.

Type man

We kunnen eenvoudig kiezen tussen verschillende categorieën mannen. Jonge mannen, studenten, hogere sociale klasse etc. We denken graag met je mee over je keuze zodat de campagne precies de juiste doelgroep bereikt.

Geografische locatie

Van elk display weten we exact waar het is geïnstalleerd. Het is dus eenvoudig om keuzes te maken ten aanzien van regio. Combinaties zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld: Intensief in Amsterdam en minder intensief in Friesland.

Andere wensen t.a.v. selecties? We denken graag met je mee.

Effectief mannen bereiken

Middels het duurzame watervrije urinoir van Mr.Friendly met een ingebouwde videospeler bereiken wij uitsluitend mannen. De man die het Mr.Friendly urinoir bezoekt, is over het algemeen ontspannen en nauwelijks afgeleid. Zijn brein staat open voor je boodschap! Het moment kan bijna niet beter.

Enkele voordelen:

  • Ontspannen
  • Goed humeur. Hij bedrijft zijn sport, hobby, of is een avondje uit met dierbaren.
  • Nauwelijks afgeleid
  • Hoge attentiewaarde. De video begint pas te spelen zodra de man arriveert.
  • Deze bewegende beelden trekken direct zijn aandacht.

Met een campagne op het Mr.Friendly urinoir zal de boodschap zeker aankomen en beklijven!

Is het “Umfeld van de natte ruimte” wel geschikt voor mijn campagne?

De werking van ons brein laat zien dat dit juist een goed en effectief moment is! Ons brein is precies op dat moment zeer toegankelijk.

De boodschap blijft hangen maar op het moment van aankoop is de man “vergeten” waar hij het product of merknaam heeft gezien. Het gebruik van een urinoir voor een man is net zo gewoon als bijvoorbeeld boodschappen doen. Hij vindt het heel normaal. Een ander voordeel dat genoemd kan worden, is dat de man over het algemeen de getoonde advertentie niet vervelend vindt omdat hij toch even niks anders te doen heeft. Dit in tegenstelling tot veel andere momenten waar dit wel zo is en je advertentie als ongewenst wordt beschouwd.

×