Locaties

Locaties

Onze locaties zijn heel divers, maar het zijn altijd drukke plaatsen. We kunnen namelijk alleen veel water besparen als het er druk is! Wij zijn dus terug te vinden in de steden of drukke plaatsen daarbuiten. In principe kan dat overal zijn. Denk hierbij aan o.a.

  • Restaurants en lunchrooms
  • Uitgaansgelegenheden zoals bars en clubs
  • Sportfaciliteiten zoals racketcentra, fitnesslocaties, hockey- en voetbal clubs etc.
  • Theaters, drukke musea of andere plaatsen waar veel mensen komen.

Landelijk adverteren

n Nederland zijn steeds meer locaties waar het Mr.Friendly urinoir is geïnstalleerd. Van Groningen tot Maastricht zijn er locaties waar uw video-advertentie kan worden vertoond.

Mr.Friendly urinoirs worden geïnstalleerd op drukke locaties. De locaties zijn verspreid over het hele land en breiden constant uit! Kijk hiervoor bij nieuws! De mannelijke bezoekers kun je met advertenties bereiken in horeca, uitgaansgelegenheden, evenementen- en sportlocaties.

Landelijk adverteren betekent niet dat er geen selecties kunnen worden gemaakt. Als adverteerder bereik je dan locaties in het hele land, maar bijvoorbeeld gelimiteerd op tijdstip of type man (keuze doelgroep).

Adverteren in Amsterdam

In Amsterdam hebben we meerdere locaties. Diverse restaurants, bars, clubs en sportlocaties in onze hoofdstad zijn voorzien van het duurzame Mr.Friendly urinoir.

Amsterdam is druk! Dit betekent dat je veel mensen kunt bereiken met ons Mr.Friendly netwerk. Mooie locaties. Enkele zeer bekende namen: Escape op het Rembrandtplein, Club Abe, Olympisch Stadion en het Marnixbad. Maar ook vele andere gezellige restaurants, bars, clubs etc. bereik je met het netwerk van Mr.Friendly urinoirs.

In Amsterdam adverteren betekent niet dat er geen verdere selecties kunnen worden gemaakt. Als adverteerder bereik je dan locaties in Amsterdam maar bijvoorbeeld gelimiteerd op tijdstip of type man (doelgroep). Zo kun je bijvoorbeeld besluiten om uitsluitend jongeren met advertenties te bereiken.

Meteen je campagne boeken in Amsterdam?

Adverteren in ’t Gooi

Laren, Naarden, Bussum, Huizen, Hilversum. Allemaal plaatsen waar inmiddels op het Mr.Friendly netwerk geadverteerd kan worden.

Groots adverteren in Theater Gooiland in Hilversum of bescheiden adverteren bij Café ’t Raedthuys te Bussum. Het kan allemaal. Beide of apart. In het Gooi is gemiddeld meer te besteden waardoor het een interessante doelgroep is voor veel adverteerders.

Het Mr.Friendly netwerk wordt voortdurend uitgebreid in het Gooi. Kijk bij Nieuws voor de laatste locaties!

Meteen een campagne boeken in Het Gooi?

Adverteren in Regio Haarlem

Adverteren in Haarlem kan bij diverse mooie en gezellige locaties. Spreek de Haarlemse man die zich bevindt in de gezellige binnenstad of communiceer met de man die ontspannen golft op Golfbaan Spaarnwoude.

De watervrije Mr.Friendly urinoirs, waarop duurzaam wordt geadverteerd, zijn geïnstalleerd bij verschillende locaties. Denk aan een gezellige lunchroom zoals Pand 13 of een mooie eetgelegenheid zoals Brasserie van Beinum. Maar ook net buiten Haarlem kan je boodschap worden getoond aan mannen. Golfbaan Spaarnwoude is hier een goed voorbeeld van.

Meteen een campagne boeken in Haarlem?

Adverteren in Midden-Nederland

Adverteren in Midden-Nederland betekent dat je niet specifiek in een grotere stad adverteert, maar ook in de omliggende kleinere gemeenten in Midden-Nederland. Trek grofweg een lijn over Alkmaar en Zwolle en een lijn over Rotterdam en Arnhem. Alles daartussen is ongeveer het gebied dat je bereikt.

Meteen een campagne boeken in Midden-Nederland?

Adverteren in de grotere steden

Als je uitsluitend mannen wenst aan te spreken in de grotere steden in Nederland dan kan je daarop eenvoudig selecteren. We kiezen in dit geval uitsluitend steden met meer dan 100.000 inwoners.

Meteen je campagne boeken in de grotere steden in Nederland?

Zelf regio’s kiezen

Zelf regio’s kiezen kan natuurlijk ook. Heb je een specifieke gemeente in gedachte? Neem contact met ons op en bepaal zelf waar en wanneer je campagne actief is.

Graag breiden we uit
TwinSight investeert samen met Mr.Friendly voortdurend in nieuwe locaties. Elke week komen er locaties bij. Dit komt mede omdat we de urinoirs doneren. Jouw advertentie draagt dus actief bij aan de besparing van water! Hoe dat werkt vind je in deze korte VIDEO. Meer weten over Mr.Friendly kijk dan op www.mrfriendly.nl.

Waar vind je ons?

We zijn te vinden in heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en wekelijks komen er meer locaties bij.

De missie van Mr.Friendly

Mr.Friendly heeft een missie; het besparen van schoon drinkwater. Doe jij mee?

×