Info

Over TwinSight Media

Tijd voor koffie?

TwinSight Media in haar huidige vorm is relatief nieuw! Onze technologie is er al langer. Binnen enkele andere concepten is, al diverse jaren, hard gewerkt om de technologie te krijgen waar die nu is. Wij werken met volledig eigen software en specifiek voor ons gebouwde eigen hardware. Dit zorgt voor stabiliteit en continuïteit.

Binnen TwinSight Media spelen we in op de actuele situatie, waarbij het steeds moeilijker is om binnen een steeds drukker geworden omgeving nog de aandacht van mensen te krijgen. Doordrukken van informatie op verkeerde momenten leidt, ons inziens, eerder tot irritatie dan adoptie. Kijk maar naar de vele adblockers en het wegklik- en zappgedrag van mensen. TwinSight Media is op zoek naar de spaarzame momenten die mensen nog hebben en juist dan ontvankelijk zijn voor informatie.

Met partners in diverse landen, eigen vestigingen en medewerkers in zowel Nederland als de Verenigde Staten, zijn we in staat om onze klanten wereldwijd te bedienen. Het door onszelf ontwikkelde Cloud Control Center stuurt al onze klanten wereldwijd aan.

Mooie oplossingen en slimme technieken dus, maar het begint wat ons betreft met persoonlijk contact. Tijd voor koffie? Graag maken we kennis met jou en jouw ideeën.

×