Adverteren Prima, maar dan moet het wel gezien worden!

Uw advertentie aantoonbaar gezien

TwinSight Media toont advertenties, uitsluitend indien mensen écht bereikbaar zijn en ze het met zekerheid zullen zien! Kunnen we dat aantonen? Absoluut! Elke view wordt bijgehouden. Alles is aantoonbaar gezien.

Advertenties zie je altijd en overal. Ons menselijk brein is inmiddels getraind om ze te weg te klikken of te negeren. Waarom eigenlijk? Soms is de advertentie die tot je komt wel degelijk leuk, interessant of nuttig. Ontvangt iemand wel de juiste boodschap? Is het moment goed gekozen? Als bijvoorbeeld het moment verkeerd is, is een persoon niet ontvankelijk voor datgene wat wordt aangereikt.

TwinSight Media heeft een slimme totaal-oplossing om media aan te bieden, op precies dát moment dat de persoon wél ontvankelijk is voor deze media. De juiste timing is essentieel om mensen te bereiken.

Wij werken bij TwinSight Media met verschillende kanalen. Een van deze kanalen is bijvoorbeeld het Mr.Friendly urinoir. Mr.Friendly is een uniek waterloos urinoir met een ingebouwd display en aanwezigheidssensor. Advertenties, gericht op mannen, staan “top-of-mind” tijdens het plasmoment. Gegarandeerd bekeken, en nog leuk ook! Kijk eens op www.mrfriendly.nl voor meer informatie.

Om uw boodschap bij de juiste doelgroep te laten uitkomen, is ons “Cloud Control Centre” ingericht met diverse gereedschappen, die uitgebreid selecteren mogelijk maken. Dit kan op uiteenlopende gebieden. Van bijv. een geografisch selectie tot aan het type locatie waar u getoond wenst te worden. U selecteert, wij draaien!

Lees meer over het bereiken van uw doelgroep en hoe TwinSight Media u kan helpen met het aanbieden van advertenties


Adverteren op Mr.Friendly

Uw advertentie gegarandeerd bekeken

Alleen afrekenen na aantoonbaar te zijn gezien