X-Sight - een unieke combinatie van hard- en software

X-Sight is een unieke combinatie van hard- en software dat ervoor zorgt dat onze displays werkelijk plug and play zijn

X-Sight is het unieke professionele display met interactieve mogelijkheden dat gebruikt wordt in de diverse kanalen van TwinSight Media. Maar als we zeggen display, dan doen we X-Sight eigenlijk te kort, want het is veel meer!

X-Sight is een unieke combinatie van hard- en software dat ervoor zorgt dat onze displays werkelijk plug and play zijn. Slechts twee stekkers zijn er nodig. Voeding en internet aansluiten en X-Sight presenteert uw boodschap!

X-Sight is compleet uitgerust met ingebouwde techniek die detecteert of een persoon de aandacht vestigt op het scherm. Onze in eigen huis ontwikkelde “on-board software”, zorgt ervoor dat het systeem probleemloos en betrouwbaar opereert. En dat alles zonder configuraties, kalibraties, extra computers en al die andere complicaties waar u niet op zit te wachten.

X-Sight is een uniek product dat verkrijgbaar is in diverse maten, configuraties en resoluties. Vanzelfsprekend werkt X-Sight naadloos samen met het Cloud Control Centre, onze User-Friendly cloud software waarmee we alle schermen op afstand kunnen aansturen.