Veiligheid en vitaliteit begint met bewustzijn

Uw organisatie telt vele hardwerkende mensen. Uiteraard is er vanuit de organisatie oog voor zaken als veiligheid en vitaliteit. U probeert uw medewerkers langs verschillende kanalen te bereiken. Dit is lang niet altijd makkelijk!

Productiemedewerkers, mensen op de in- en uitslag van goederen werken niet of niet veel met computers. Zij werken fysiek, gebruiken hun lijf om hun werk te doen. Veiligheid en vitaliteit is dus cruciaal. Veiligheid en vitaliteit begint met bewustzijn.

Informeren en dus bewust maken is van het allergrootste belang. Maar hoe doe je dat? Hoe bereik je een doelgroep die hard werkt, niet op een beeldscherm kijkt en ook niet altijd geïnteresseerd is om informatie op papier door te spitten?

Gebruik TwinSight Media om gericht te informeren. Bijvoorbeeld in combinatie met de mediaspeler in het Mr.Friendly waterloos urinoir. Tijdens de sanitaire stop heeft u ongeveer 40 seconden absolute aandacht van mannen! Meermaals per dag. Dit is een uniek moment om uw medewerkers te informeren. Kijk eens op de website van Mr.Friendly.