40 seconden gegarandeerde aandacht van mannen

Gegarandeerd aandacht van mannen

Mr.Friendly is een uniek waterloos urinoir met advertentiemogelijkheden. 40 seconden gegarandeerde aandacht van mannen!

TwinSight Media maakt zich er hard voor om alleen dán uw boodschap te tonen, als de persoon er open voor staat. De persoon moet er ontvankelijk voor zijn. Het beste moment is als een persoon “even niks anders kan”. Dit moment is uniek en komt in onze huidige drukke maatschappij nog maar zelden voor.

Alle mannen weten dat tijdens het urineren er een moment van ontspanning is. Dit moment is een moment dat we “even tijd” hebben. Bij TwinSight grijpen we juist dát moment aan met ons leuke- en unieke urinoir Mr.Friendly.

Iedereen plast! Ook de mannen binnen uw doelgroep. Grijp dit unieke moment en breng uw boodschap op Mr.Friendly.

Mr.Friendly hangt op veel locaties. Denk aan horeca (van eenvoudige kroeg tot aan een chique hoogwaardig restaurant), sportverenigingen (hockeyclubs, golfclubs, tennis, fitness, squash etc.), theaters etc. Afhankelijk van uw doelgroep, kunt u kiezen waar en wanneer u wenst te adverteren. Per locatie hebben wij nauwkeurig in kaart gebracht welk soort bezoekers u daar kunt verwachten. Wij helpen u graag met het selecteren van uw doelgroep bij het brengen van uw boodschap op Mr.Friendly.

Mr.Friendly is waterloos, mooi vormgegeven en in verschillende uitvoeringen leverbaar.
Het Mr.Friendly Urinoir is “User-Friendly” en “Milieu-Friendly”.