TwinSight Media helpt uw boodschap te communiceren

Stelt u zich eens voor. Een grote moderne sport-accomodatie met diverse sportfaciliteiten zoals uitgebreide fitness, spinning, yoga, pilates aangevuld met bijvoorbeeld squash- of tennisbanen. Doorgaans zijn er vele doelgroepen: Ouderen, kinderen, moeders, ouders, scholieren etc. Vele acties, aanbiedingen die allemaal moeten worden gecommuniceerd. TwinSight Media helpt!

Na binnenkomst is de bezoeker direct geïnformeerd. Op een prachtig scherm wordt een sportieve advertentie getoond, maar zodra de bezoeker in beeld komt, wordt direct nuttige informatie getoond, zoals bijvoorbeeld de openingstijden of een overzicht van de vele lessen die gevolgd kunnen worden. De mannelijke bezoeker treft in de kleedkamer het unieke urinoir Mr.Friendly. Op dit urinoir maakt de bezoeker kennis met diverse boodschappen eventueel aangevuld met adverteerders. Aan de bar wordt op een mooi en groot X-Sight scherm het menu van de week gepresenteerd. Uiteraard kunnen ook hier diverse boodschappen bedoeld voor de bezoeker verschijnen.

Met behulp van het Cloud Control Centre is elk scherm in de verschillende ruimtes apart aan te sturen. De locatiehouder bepaalt zelf welke informatie wanneer wordt getoond.